جراحی بوکال فت چیست ؟

در ابتدا بهتر است با مفهوم چربی بوکال (Buccal Fat) آشنا شوید. به لحاظ علمی و تخصصی، چربی بوکال یک توده چربی است که بین عضله‌ی بوکسیناتور (Buccinator) و سایر عضلات سطحی صورت قرار دارد و اندازه پد چربی برای هر فرد متفاوت است. به زبان ساده‌تر، به چربی داخل دهانی چربی بوکال گفته می‌شود، که نوعی چربی عمقی است و باعث چاقی کنار لب‌ها و گونه‌ها می‌شود. بوکال از کنار پیشانی تا پایین استخوان گونه امتداد دارد و در گوشه های لب به پایان می‌رسد. برداشتن این چربی‌های موجود در داخل گونه‌ها یک روش نوین برای از بین بردن چربی‌های ناخواسته صورت است و باعث برجستگی گونه و زاویه‌سازی فک می‌شود.

ممکن است واژه‌ی جراحی برای برخی افراد ترسناک به نظر برسد اما باید بدانید که جراحی بوکال فت یک روش ساده و سریع است که نیازی به بیهوشی ندارد و تنها با بی‌حسی موضعی انجام می‌گیرد. در این عمل جراحی، یک برش کوچک در داخل دهان در سمت داخلی گونه‌ها ایجاد شده و بالشتک‌های چربی دهانی که در زیر استخوان گونه‌ها قرار دارند از طریق دهان خارج می‌شود.

یکی از مزیت‌های این عمل استفاده از بخیه جذبی است؛ بنابراین نیازی به کشیدن بخیه نیست و هیچ جای زخمی بر روی صورت و دهان باقی نمی‌ماند. پس از جراحی، یک روز ورم صورت خواهید داشت و ممکن است برای دیدن نتیجه‌ی نهایی به حدود سه ماه زمان نیاز داشته باشید.

چربی بوکال

جراحی بوکال فت مناسب چه کسانی است ؟

جراحی بوکال فت یک عمل زیبایی است و تمام افرادی که طرفدار تغییر، رفع چاقی صورت و زاویه‌سازی آن هستند، می‌توانند این جراحی سرپایی را انجام دهند. اما بصورت کلی افرادی هستند که به این جراحی نیاز دارند و در ادامه یک سری ملاک‌هایی را برای این افراد در نظر گرفته شده است:

  • افرادی که صورت گرد دارند.
  • افرادی که زاویه فک و صورتشان با چربی پر شده است.
  • افرادی که استخوان فک و یا گونه‌ی آن‌ها دیده نمی‌شود.
  • آقایانی که ترجیح می‌دهند خط فک مربعی شکل داشته باشند.
  • افرادی که بیماری زمینه‌ای و یا بیماری ارثی خاصی نداشته باشند.
  • افرادی که چربی‌های صورتشان بیشتر از استانداردهای زیبایی است.
  • افرادی که دچار دچار آتروفی نیمه فاسیال پیش‌رونده (سندرم پاری-رومبرگ) نیستند.

البته باید این نکته را در نظر بگیرید که قبل از انجام این عمل جراحی، حتما با یک پزشک متخصص و مورد اطمینان صحبت کنید؛ چرا که ممکن است در صورت عدم تسلط کامل پزشک به این جراحی، میزان چربی‌های خارج شده از دو طرف صورت به یک میزان نباشد و صورت را دچار ناقرینگی کند.